Ons Stappenplan

Een helder en overzichtelijk stappenplan

Stap 1
Het eerste gesprek vindt plaats bij u thuis of bij ons op kantoor. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Wij brengen uw gezinssituatie en vermogen in kaart. Op basis van uw persoonlijke situatie geven wij u een passend advies. U krijgt direct een overzicht van de totale kosten (inclusief notariskosten). Als u akkoord gaat dan kunnen wij samen verder naar stap 2.

Stap 2
Het uitwerken van uw wensen en het opstellen van het gespreksverslag.

Wij werken samen met u al uw wensen uit. Wij nemen u mee in alle keuzes die er voor u zijn, ook in de keuzes waar u misschien nog niet aan gedacht heeft. Wij stellen vervolgens het gespreksverslag voor u op. Nadat u rustig de tijd heeft gehad om alles door te lezen, nemen wij contact met u op. Pas als alles naar wens is sturen wij het verslag naar de notaris die de conceptaktes maakt.

Stap 3
Het doornemen van de conceptaktes.

Wij controleren de conceptaktes van de notaris en nemen met u contact op om deze samen door te nemen. Als u akkoord bent met de conceptaktes kunt u een afspraak inplannen bij de notaris.

Stap 4
De afspraak bij de notaris en het ondertekenen van de aktes.

De notaris neemt de aktes met u door en licht deze toe. Vervolgens ondertekent u de aktes. De notaris zorgt ervoor dat deze geregistreerd worden in de registers. U krijgt voor uw eigen administratie de afschriften van de aktes mee. 

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of is uw situatie gewijzigd dan kunt u altijd contact met ons opnemen.