Onze Werkwijze

We beoordelen uw huidige (levens)testament en geven u geheel vrijblijvend inzicht in uw eigen situatie. Voldoet uw huidige testament aan uw wensen dan is een nieuw testament niet nodig.

In de praktijk komen we regelmatig tegen dat mensen denken dat het goed geregeld is in het huidige testament. Of het idee leeft dat het wettelijk goed geregeld is. Dit is helaas niet altijd het geval.

We luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen u mee in wat de uitwerking is in de praktijk. Dit doen we door bij ieder onderwerp alle mogelijkheden met u door te nemen.

Hoe we u kunnen begeleiden

1. Vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor

Wij brengen uw persoonlijke situatie in kaart. We adviseren over alle mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn. We nemen u mee in de kosten van het traject, inclusief notariskosten. Na het gesprek bepaalt u of u met ons verder gaat.

2. Gespreksverslag

Wanneer u besluit om met ons door te gaan stellen we een gespreksverslag op. Zo kunt u in begrijpelijke taal alle keuzes die besproken zijn teruglezen.

3. Bespreking gespreksverslag

Wij bespreken samen het gespreksverslag. Eventueel vinden er nog aanpassingen plaats.

4. Bezoek aan de notaris

Bij dit bezoek neemt de notaris de aktes nog een keer met u door, waarna u de aktes kunt ondertekenen. U krijgt de afschriften van de aktes direct mee naar huis.

5. Nazorg

Ook nadat u de aktes heeft getekend, zijn wij beschikbaar voor advies.